donderdag 22 juli 2010

Tote bags


Swapbot weer. Begint een verslaving te worden. Mijn eerste totebag is goed aangekomen en de dame in kwestie ( ze woont in Amerika) was er super blij mee. Dat is dan weer mooi meegenomen. Maar de totebag die ik uit Zuid Afrika zou krijgen is jammergenoeg nog steeds niet aangekomen. En daar baal ik dan best wel een beetje van natuurlijk. Dus toen ik via swapbot een dame vond komende uit Canada maar wonend in Tanzania, heb ik haar gevraagd of zij met mij wilde swappen. Dat wilde ze wel, dus vandaag gaat er weer een tas op de bus nu richting Tanzania( inclusief klompjes). En nu maar hopen dat deze aankomt en dat ik de tas die zij mij zal sturen ook binnen krijg. Tevens via swapbot weer ingeschreven voor een tote bag swap ( ik probeer het gewoon nog een keer) deze dame houdt van cupcakes o.a., dus een leuke cupcake tas gemaakt met een koelkast magneet erbij in het Delfs Blauw :) Nu maar hopen dat beide dames de tasjes leuk vinden, dat is altijd maar weer afwachten.

4 opmerkingen:

 1. Ze zijn superleuk!!! Jammer dat je je tas nog niet hebt joh! Maar misschien komt ie nog?! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk blog! Ik wil je graag volgen! Mij ook volgen? kijk op ma-de-by-me.blogspot.com

  Liefs Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Alette ik heb op je eerste blog berichtje gereageerd en heb me toen niet bij je aangemeld om je te volgen, je hebt onder tussen leuke dingen laten zien en gemaakt, Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi mede swap-botter, ik ga je oo volgen hoor en wie weet komen we elkaar nog wel eens tegen bijde dutch swapper-groep.

  BeantwoordenVerwijderen