donderdag 24 juni 2010

Creabea


Sinds kort heb ik me opgegeven bij Swap bot. In het verleden heb ik aan zoveel swaps meegedaan maar dan meer met betrekking op scrappen. Hele Circle Journals gingen de wereld over, wat heel erg leuk was natuurlijk. Maar als je dan ineens albums krijgt van 30x30 cm die je naar Amerika moet terug sturen, dan wordt het een hele dure kwestie. Dus daar ben ik mee gestopt. Ik was eigenlijk ook wel een beetje scrap moe. Totdat ik swapbot zag. Ja en dan ga je natuurlijk weer overstag. Dus ik heb me eerst opgegeven voor een kaartenswap. Simpel en toch leuk. 3 kaarten versturen en 3 kaarten terug krijgen. Aangezien ik ook op postcrossing zit en het het leuk is om een soort vakantie kaarten te krijgen, was dit een leuke start. Maar ja daar houdt het niet bij op natuurlijk dus binnen no time zat ik ook op andere swaps. Zo ook een swap betreffende tote bags. Nu had ik op het net een heel leuk tasje gezien, een boodschappentasje, die je dus zelf kunt maken. Dus de naaimachine maar weer eens van stal gehaald en begonnen met het leuke tasje in Nederlandse kleuren. We zijn tenslotte bezig met het Wereld kampioenschap Voetbal. Niet dat ik daar iets mee heb, maar de nederlandse stofjes zijn dan wel weer erg leuk. Dus een tasje gemaakt, klompjes eraan met een nederlands vlag lintje. En het kan richting Amerika gestuurd worden. Nu maar hopen dat het in de smaak valt. En waar komt het tasje vandaan die ik zou moeten krijgen?? Juist Zuid Afrika hahahah da's dan wel weer heel toevallig.
De leuke sleutelhanger en broche heb ik opgestuurd gekregen van Silvana, voor dochterlief die al bijna 2 weken in het ziekenshuis ligt met trombose in de hersenen. Ook al ken ik Silvana nog niet zo heel erg lang via de blog, ik vind het een geweldig iets, dat iemand zoiets doet voor een medemens. Dus ook via deze blog bedankt Silvana :)


4 opmerkingen:

 1. Leuk!! Doe je ook mee met de Dutch Swappers? Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk detail zo met de klompjes eraan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent ook al zo'n crea Bea...leuke dingen heb je gemaakt jóh!!
  Wat erg voor Mel...dat het nog steeds niet lekker gaat...het is me nogal niet wat zeg!!
  Ik wens haar veel beterschap...en voor jullie een dikke knuf meis.
  Ja wat een popje hè die kleine...maar ook een zorgen kindje hoor...we hebben gister een AB kuurtje en een diarree stopper gekregen en het gaat ietsje beter.
  Maar eerst maar afwachten...ik roep nog geen hey voor we over de brug zijn.
  Geniet van je weekend meis...liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen