maandag 4 oktober 2010

Druk druk druk

Ik schaam me diep dat ik zo lang niet een blog heb geplaatst. Ik had beloofd een give away te doen maar ook dat laat op zich wachten. De reden waarom dit allemaal gebeurd is het volgende, ik ga binnenkort voor mezelf beginnen. Dat op zich is al een hele grote stap natuurlijk want in deze tijd moet je toch wel goede beslissingen maken. Maar ik sta er compleet achter en heb er zin. Ik ben er dus ook druk mee bezig alles in goede banen te leiden, want er komt nogal wat bij kijken. Ik heb eindelijk een pandje gevonden want ook dat is niet zo makkelijk tegenwoordig. En ik ben nu druk bezig de rest te regelen, vertegenwoordigers komen over de vloer, de inrichting moet allemaal in orde zijn, de voorraad moet goed op papier komen te staan en natuurlijk een stuk gezelligheid, want daar draait het ook om.
Wat ik ga beginnen? Een snoep/noten winkel :) De snoep zal bestaan uit van allerhande dingen maar zeer zeker ook suikervrij. En de noten ga ik zelf branden. We gaan samen werken met gehandicapten, er is een dagbesteding vlakbij de winkel en zij maken daar hun eigen gebrande koffie ( die ik weer ga verkopen) maar ook muffins en brownies ( heerlijk)
Wanneer we open gaan is nog niet helemaal zeker maar we hopen januari.
De give away komt echt :) maar ik ben nu even bezig met andere dingen die nu even voorgaan, maar ik vergeet het niet echt niet :)

5 opmerkingen:

 1. OOO leuk een eigen winkeltje met snoep hmmmm. su66 met de voorbereidingen, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf zeg een eigen snoep/noten winkel en nog wel suikervrij!!! Ik kan me voorstellen da je wel even andere dingen aan je hoofd hebt.
  Leuk dat je desondanks toch mee doet aan mijn give-away. Maar die kan je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk nieuws!! Heel veel succes in de toekomst met al deze nieuwe, spannende plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hay Aletta,

  vond het reuze leuk je ontmoet te hebben (en nog wel in het echt haha)
  Nee hoor schrok niet ,was een leuke spontane reactie van je en daar houd ik wel van :-)
  Wens je alvast heel veel succes en bovenal heeeel veel plezier met alle voorbereidingen!
  En de koffie staat klaar hoor!
  groetjessssss Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, ik val bijna van m'n stoel van verbazing, wat geweldig!!!! Echt super leuk! Heeeeeeel heeeeel heeeel veel succes gewenst. Met jouw enthousiasme gaat het zeker lukken!!

  Groetjes,
  Silvana

  BeantwoordenVerwijderen