maandag 18 oktober 2010

Wat doe je in een week


Van alles.

Sinds de open haard brandt moeten we natuurlijk hout halen, en dat is hier vlakbij, maar de omgeving is daar zo mooi. Je bent gewoon meteen buiten de stad, vooral als het zonnetje schijnt. En daar vlakbij staat ook een heel lief klein plaggehutje :) OK het is niet een oude maar dat maakt niet uit. Het blijft leuk.


18,5 jaar geleden werd dochterlief geboren met een hazelip. Op zich een grote schok natuurlijk maar goed je komt meteen in de medische molen, en ongeveer 10 operaties verder was het afgelopen vrijdag de laatste keer dat we bij het schisisteam kwamen. Het schisisteam zorgt er voor dat er controles zijn en dat er operaties uitgevoerd worden. Het ziet er nu allemaal schitterend uit, ze heeft in het verleden heel veel pesterijen moeten ondergaan van o.a. kinderen in de buurt. Maar daar is ze sterker uitgekomen gelukkig, de pesterijen hebben niet de uitwerking gehad die ze toen dachten.

Als dank voor alles wat het team voor dochter betekend heeft, hebben we een taart laten maken met een foto erop, eentje waarop ze net 10 minuten oud was en eentje gemaakt deze zomer op vakantie in Noorwegen. Ze vonden het helemaal geweldig, zoiets hadden ze nog nooit meegemaakt, dus ze vonden het heel erg leuk. Ook al was het hele team niet aanwezig, een paar waren er wel, en de medisch fotograaf kwam om een foto te maken van de taart. Weer een afsluiter van een gebeurtenis in je leven.


Zondag wilde dochter en vriend nog een paar foto's maken, gewoon voor de lol. Het zijn er maar een paar geworden want ondanks het zonnetje was het vrij frisjes.

En toen was het weekend al weer voorbij en begon zoonlief vandaag aan een snuffelstage week bij een dierenspeciaal zaak, spannend :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten